GLAD CHEY

tjeeeeeena.jag är jätte glad:-Dhaha,pappa och dennis kom hem från New York idag och dom hade med sig massa saker.jag har världens bästa pappa!!här kommer bilder på grejorna.


såg att jag fotografera dom upp o ner haha..


hade inte önskat mig en sån jacka men den va snygg på,pappa kan han haha!

EASYTONE




inte bra bild



de va nog allt,tack pappa älskar dig♥


VIDARE IGEN

har kommit vidare igen med dalalagsuttaging!!!!jävligt kul faktiskt.så på söndag ska jag till Borlänge för att spela fotboll,hoppas att de går bra!sen på måndag ska jag prova träna med Gagnefs alag,nice:-D
och ja är så jävla avis på min lillebror hans kompis,pappa och pappas komis som landa i New York igår!!sen får jag ett mms med en bild på dennis och hans kompis att dom sitter i en limousin på väg ut i manhattan,roligt mms va?jättekul..hoppas pappa kommer hem med lite smått&gott sen hihi!men iallafall,idag va de happy birthday i skolan.vi har de varje år skolan fyller alltså år tror jag? så åttor och nior gör massa aktiviteter till småbarnen och sjuorna bakar tårta haha!imorn är de fredag veckorna går så snabbt tycker jag.och då kommer älskling!äntligen får jag pussa lite på honom.
ska laga lite mat nu åt inget i skolan va morotssoppa??usch. vi hörs hajdååå

min finaste älskling,ett år gammal bild
sen på oss innan vi blev tillsammans,från somras ungefär hihi!


When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I look at you

WEIRD?

har kollat på paradise hotel,kollar nu på family guy!!!!!haha de är lite roligt faktiskt.har inget att säga??är skoltrött som fan.vill ha helg,höstlov nu!!!skööööönt ju. hejdå här har ni två bilder,heeeehe:-)



världens bästa pojkvän

helgen har vart gr8!!!!!
fredag- sprang på bandet och senare va jag med adam hela kvällen,vi träffade några sen gick vi hem till mig och myste!
lördag-hade match mot enviken,vann med 9-0 gjorde fem mål och ett assist!härligt:-)åt hos elin sen kom adam och vi va med felicia,mick,tommy och teddy. sen hem till mig och kolla på film och sånt sen somna vi!
söndag-hade match med damerna!vann med 6-5,gick väl sådär för mig!va lite nervös faktiskt har inte spelat nån match med dom förut.men kul va de!aja snart åker älskling tillbaks till falun,de suger.SAKNAR HONOM REDAN!!
ska kolla vidare på top model nu:-)puss

lite töntigt av han attt sätta på sig kepsen när jag ska ta kort på han..men de va på morgonen så jag förstår han.haha

*

Hope this feeling lasts the rest of my life
If you knew how i wanted someone to come along
And change my life the way you've done
It feels like home to me


tired.

tjena.gick hem från skolan idag känner mig inte så bra är trött,slö ja ni vet.
helgen va väl ganska bra,í fredags hyrde jag och älskling film och köpte lite gott jätte mysigt!fast filmvalet kunde ha varit bättre haha.men vad ska man göra då när adam har sätt alla filmer 100 gånger???haha.
lördagen kunde varit bättre,behöver inte gå in på detaljer sen på söndagen va de innebandyns dag helt okej,efter de sov jag en stund sen hade pappa hyrt en film!på onsdag ska jag äntligen klippa mig och färga håret,måste färga lika som löshåret och sen klippa till de.hoppas att de blir bra!
saknar min pojke redan!önska att jag kunde bo med han i hans lägenhet hela tiden!dumma skola..
hoppas att jag hinner träffa han på onsdag annars får jag stå ut och vänta till helgen!

 


RSS 2.0